Welke maatregelen neemt The Safety Summit aangaande het Corona-virus (COVID-19)

Jouw Safety Summit ervaring wordt tijdelijk uitgesteld

De voorbije weken hebben wij de evolutie van de verspreiding van het COVID-19 virus en de richtlijnen van de Belgische overheid en de FOD Volksgezondheid van nabij opgevolgd.

Gezien de huidige situatie, evenals de prognose voor de komende weken hebben we besloten The Safety Summit niet te laten doorgaan op 13 mei, maar het event te verplaatsen naar een nog te bepalen datum. We houden je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.

We vinden het – als evenement op vlak van veiligheid en welzijn – onze verantwoordelijkheid om een voorbeeldfunctie op te nemen.

Wanneer we de veiligheid en het welzijn van onze eigen medewerkers, partners en bezoekers in het achterhoofd houden, is verplaatsen de enige juiste optie.

Praktisch

Je hebt nu ongetwijfeld andere dingen aan je hoofd. Daarom zetten wij je inschrijving automatisch om naar de nieuwe datum, van zodra deze gekend is.

Kan je dan niet aanwezig zijn? Dat vinden we uiteraard erg jammer.

Via een mailtje naar communication@vdp.com kan je je ticket annuleren of een terugbetaling aanvragen. Het spreekt vanzelf dat we je de ticketprijs volledig terugbetalen.

Hopelijk krijgen we deze situatie snel onder controle en kan het sociale leven zich spoedig herstellen.

Voor nu wensen we iedereen in deze uitzonderlijke tijden vooral een goede gezondheid toe.

 

We danken je voor het begrip.
#FlattenTheCurve #SamenTegenCorona

The Safety Summit Team