Safety Secured?
Safety Secured?
Het grote BeNe-onderzoek naar 5 hefbomen voor veiligheid en welzijn op de werkvloer - 28 april 2021

Maar liefst 1169 veiligheids- en welzijnsdeskundigen uit België en Nederland werden gepolst over hun veiligheids- en welzijnsbeleid, hun veranderende rol en de impact van COVID-19 op de toekomst van het preventiebeleid. Het voorbije jaar was voor hen een periode vol nieuwe situaties, met een snel wijzigende regelgeving en een groeiende verantwoordelijkheid voor de veiligheid en het welzijn van medewerkers, leveranciers en bezoekers.

#veiligheidsdag

Karolien van Nunen (onderzoeker en docent veiligheidswetenschappen aan de UAntwerpen en TU Delft) voerde dit onderzoek uit in samenwerking met:

SprekersDeze unieke en sectorbreed gedragen studie is dé referentie voor iedereen die betrokken is bij veiligheid en welzijn op het werk. Karolien van Nunen belicht opmerkelijke trends, gaat in op welke prioriteiten het werkveld naar voren schuift, bespreekt significante verschillen tussen sectoren en inventariseert de impact van COVID-19 op de werkzaamheden van de preventiedienst. U kunt op twee manieren kennismaken met deze inzichten: via de Whitepaper en via de webinar.

Webinar

Op 28 april 2021 kon u kosteloos deelnemen aan het webinar "Safety Secured?" over het onderzoek van Karolien van Nunen. Tijdens de webinar lichtte zij de resultaten toe van het grootschalige onderzoek. Net gemist? Geen probleem! Je kan de webinar herbekijken via onderstaande link.

 

Ontdek hier de gestelde vragen en antwoorden. 

 

Bekijk de webinar

Whitepaper

Het resultaat van het onderzoek leest u in de Whitepaper "Safety Secured?" dat u hier gratis kunt downloaden vanaf 22 april 2021. In de Whitepaper leest u de analyses van onderzoekster Karolien van Nunen over de grote uitdagingen voor veiligheid en welzijn op de werkvloer. Aan de hand van de antwoorden van de 1169 veiligheids- en welzijnsdeskundigen distilleerde zij 5 trends en aandachtspunten.

Hier downloaden

#safetysurvey #veiligheidsdag #highfivesafety