Safety Secured?
Safety Secured?
Het grote BeNe-onderzoek naar veiligheid en welzijn op de werkvloer

Ben je actief als veiligheidsdeskundige en/of welzijnsdeskundige? Dan hebben wij jouw hulp nodig voor het invullen van deze internationale vragenlijst over veiligheid en welzijn op het werk. Met deze vragenlijst willen we in kaart brengen wat de belangrijkste trends, uitdagingen en de toekomstperspectieven zijn op het vlak van veiligheid en welzijn op het werk.

#veiligheidsdag

Karolien van Nunen (onderzoeker en docent veiligheidswetenschappen aan de UAntwerpen en TU Delft) voert dit onderzoek uit in samenwerking met:Vragenlijst

Het invullen van deze enquête zal ongeveer 25 minuten duren. Al jouw antwoorden worden anoniem en met strikte vertrouwelijkheid behandeld door Universiteit Antwerpen. Wil jij de toekomst van veiligheid en welzijn mee in kaart brengen?

Ik start de vragenlijst !

Whitepaper

Het resultaat van het vorige onderzoek lees je in de Whitepaper "Safety Secured?" dat je hier gratis kan downloaden. In de Whitepaper leess je de analyses van onderzoekster Karolien van Nunen over de grote uitdagingen voor veiligheid en welzijn op de werkvloer. Aan de hand van de antwoorden van de 1169 veiligheids- en welzijnsdeskundigen distilleerde zij 5 trends en aandachtspunten.

Hier downloaden

#safetysurvey #veiligheidsdag #highfivesafety